.

             SPECIALIST IN EXCLUSIEF STUCWERK

SOORTEN STUCWERK

In de loop der jaren zijn er veel soorten stucwerk ontstaan. Veel mensen hebben bij stucwerk echter nog de associatie met spachtelputz, een traditionele wijze van stucen. Maar technieken en materialen blijven zich door ontwikkelen en daardoor zijn er veel meer mogelijkheden dan u welllicht verwacht. Bekijk bijvoorbeeld eens onze betonlook.
 

Showroom
Met alleen woorden is het moeilijk om een voorstelling te maken van hoe stucwerk er uit kan komen te zien. En omdat er zo veel mogelijkheden zijn, hebben wij gemeend dat we stucwerk moeten “showen”, zodat u beter uw keuze kunt maken van welk stucwerk bij u past. Daarom hebben wij in Zwaag een showroom ingericht waarin we alle soorten stucwerk tonen.

 

Populaire soorten stucwerk

 

Tariefbepaling
De prijs wordt onder andere mede bepaald door het soort materiaal, ondergrond,  laagdikte en het te bewerken object wat mogelijk ook een voorbehandeling nodig heeft.  Het is lastig op afstand een prijsopgaaf te bepalen, zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u weten wat uw opdracht gaat kosten, neem dan graag contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak zodat wij u een gedegen prijsindicatie kunnen geven.

Het BTW-tarief voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor het in/exterieur van een huur- of koopwoning. Het BTW-tarief van 6% geldt niet voor woningen jonger dan 2 jaar, of voor  gebouwen die niet als particuliere woning zijn bestemd. Hiervoor geldt het normale tarief van 21% BTW.                                                                                                                                       

Opbellen
E-mail