.

             SPECIALIST IN EXCLUSIEF STUCWERK

 

BETONLOOK

Betonlook stucwerk

De nieuwste trend in stucwerk is betonlook. De naam zegt het natuurlijk al, het is stucwerk met de uitstraling van beton. Het heeft een robuust en industrieel karakter, maar door de strakke afwerking en het spelen met kleuren en overgangen ook zeer modern. Kortom een unieke vorm van wand- en vloerafwerking.

 

Betonlook badkamer
Uw badkamer voorzien van een betonlook effect? Dat kan! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een betonlook in uw badkamer. Geef de wanden en/of vloer in uw badkamer een unieke uitstraling. Betonlook is de nieuwste trend in de aankleding van badkamers. Lees meer ->

Betonlook Vloer
Een betonlook vloer heeft een strakke en ruimtelijke uitstraling en geschikt voor allerlei ruimtes zoals woonkamers, keukens, kantoorruimtes, showrooms en winkels. Het heeft de uitstraling van onbewerkt beton, maar niet de nadelen. Wilt u er meer over weten? Lees meer ->

Betonlook van Pandomo en Béton ciré
Voor het creëren van een betonlook-effect maken wij gebruik van de producten van “Pandomo” of “Béton ciré”. Twee leveranciers waar wij sterke banden mee hebben en ook gecertificeerd zijn om betonlook vloeren en/of wanden te mogen aanbrengen. Voor u als klant een garantie dat ons werk voldoet aan de standaarden die zij stellen aan de uitvoering met hun producten.


 

Pandomo Designtool
Met behulp van de 
Pandomo Designtool kunt u variëren met verschillende designs en kleurencombinaties voor vloeren en wanden. Deze tool kan u helpen de juiste kleuren te kiezen voor uw vloeren en wanden.

Meer informatie over Betonlook Pandomo en Beton cire.

Pandomo

 

Opbellen
E-mail