.

             SPECIALIST IN EXCLUSIEF STUCWERK

PANDOMO STUCWERK

De termen “Pandomo” of “betonlook” worden veel gebruikt voor stucwerk met het uiterlijk van beton. Het heeft een robuust en industrieel karakter aan uw wand en/of vloer, maar is ook strak en zeer stijlvol. Met Pandomo stucwerk heeft u dus een exclusieve unieke wanddecoratie.

Pandomo stucwerk in kleur
De witte basis kan in iedere gewenste kleur worden gemaakt met de Padomo stucwerk kleur concentraten. De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch, maar u kunt dus meer kleur in uw Pandomo stucwerk aanbrengen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om meerdere kleurvlakken naadloos in elkaar over te laten lopen.

Wij maken gebruik van het topproduct Pandomo van fabrikant Ardex. Alleen gecertificeerde stukadoorsbedrijven mogen een Pandomo vloer leggen. Voor u de garantie dat de vloer aan de  hoge standaard van Ardex voldoet.

Pandomo Designtool
Met behulp van de 
Pandomo Designtool kunt u variëren met verschillende designs en kleurencombinaties voor vloeren en wanden. Deze tool kan u helpen de juiste kleuren te kiezen voor uw vloeren en wanden.

Meer informatie over Betonlook Pandomo en Beton cire.


  

Opbellen
E-mail