.

             SPECIALIST IN EXCLUSIEF STUCWERK

PANDOMO VLOER

Een betonlook vloer voldoet aan de hoogste eisen van stijl, exclusiviteit en duurzaamheid. Het “beton-gevoel” en de moderne industriële uitstraling zorgen niet alleen in publieke ruimtes, maar ook in privé woonruimtes voor een exclusieve vloerafwerking.

Een betonlook vloer is toepasbaar in elke ruimte. De ondergrond wordt eerst geëgaliseerd , en vervolgens worden er meerdere toplagen aangebracht die het geheel extreem belastbaar maken. De vloer wordt afgewerkt met een steenolie. Zo krijgt het oppervlak niet alleen een zijde glans, maar verbeterd de kleurintensiteit, de slijtvastheid en wordt hij waterafstotend.

Aan het basismateriaal kan kleurpigment worden toegevoegd, waardoor de vloer in wel 60 kleuren kan worden uitgevoerd. Ook kleurcombinaties behoren tot de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van het topproduct Pandomo van fabrikant Ardex. Alleen gecertificeerde stukadoorsbedrijven mogen een Pandomo vloer leggen. Voor u de garantie dat de vloer aan de  hoge standaard van Ardex voldoet.

Pandomo Designtool
Met behulp van de 
Pandomo Designtool kunt u variëren met verschillende designs en kleurencombinaties voor vloeren en wanden. Deze tool kan u helpen de juiste kleuren te kiezen voor uw vloeren en wanden.

Meer informatie over Betonlook Pandomo en Beton cire.

Hard, slijtvast, vochtafwerend, maar bovenal een stijlvolle vloerafwerking!


 

Opbellen
E-mail