.

             SPECIALIST IN EXCLUSIEF STUCWERK

LATEX SPUITEN

Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter. De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. 

Kleuren
Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....geen probleem! Ook is er keuze uit diverse gradaties glans, matglans, fluweel-mat en zijdemat. 

Ondergrond
Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft. Latexspuiten is altijd mooier dan het conventionele muren schilderen en plafond verven met de roller of kwast. Aanbrengen van muurverf met roller of kwast geeft vrijwel altijd banen en strepen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak  een afspraak (0229-505623) voor een bezoek aan onze showroom.


 


 

Opbellen
E-mail